Геопатогенните зони

Геопатогенните зони са напълно естествени природни явления.

Делят се на 4 вида:

  • Подземни води

  • Точки на Хартман

  • Точки на Кюри

  • Разломи

Всички сме учили и знаем за съществуването на подземните води. Това, което не знаех, е как влияят върху нас. Обяснението опира до физика. Човешкото тяло образува около себе си магнитно поле. Всяка течаща вода също образува магнитно поле. Повечето от вас са били близо до буйна река и вероятно са усетили как водата ги увлича. Същото се случва и с подземните води. Те са най-опасни за здравето ни, когато преминават под мястото ни за сън. През деня ние сме мобилизирани и нашето поле е силно. Но през нощта се отпускаме и енергията на подземната вода „завлича“ нашето енергийно поле и отслабва защитните ни сили. 

Луи Тюрен, бащата на съвременната радиестезия, прави интересно изследване във Франция. Получава съгласие от близките на онко болни от клиника в селище с необичайно много случаи на рак и замерва жилищата им. При 80% от случаите открива наличието на подземна вода под мястото за сън на болния. Тук ще вметна, че под моето легло също преминава силна подземна вода, а самата аз съм с операция от рак. 

Държа да подчертая, че е малка вероятността подземните води да причиняват рак сами по себе си. По-скоро смятам, че това е един от множеството фактори, които водят до отслабване на нашето тяло, и съчетан с останалите, накрая се стига до тежко заболяване. Няма конкретни симптоми, по-скоро обща отпадналост, понякога главоболие. 

Втората група геопатогенни зони са точките на Хартман. По цялото земно кълбо, успоредно на паралелите и меридианите, преминават магнитни линии. Те са на разстояние 2 м (север – юг) и 2.4 (изток – запад) метра една от други. Пресечните им точки образуват т.нар. точки на Хартман. Диаметърът им е около 25-35 см. Имаме в домовете и офисите си множество точки на Хартман. Проблем има, когато торсът на тялото ни попада върху такава точка продължително време. Важно е мястото за сън, работното място и да кажем, дивана, където имаме обичай да прекарваме по-дълго време, да не са върху такава точка. Точките на Хартман биват положително и отрицателно заредени. Когато спим върху положително заредена точка, сънят е неспокоен, с кошмари, трудно заспиваме и сме превъзбудени. Обратно, когато е отрицателно заредена, сме като изцедени, страдаме от депресия, апатични сме. Необходимо е да мине период от няколко години, за да се разболеем от нещо по-сериозно. При преминаването през бетон магнитните линии се изкривяват и е възможно в жилището ни да имаме точки на близко разстояние една от друга, по-малко от метър.

Третият тип геопатогенни зони са точките на Кюри. За щастие те се намират на 47 метра една от друга. Но за беда са с по-голямо негативно влияние и заемат площ около метър и повече. Интензитетът им е 6 пъти по-голям от този на точките на Хартман.

Разломите са най-опасните геопатогенни зони. Хубавото е, че се срещат рядко. Има истории за цели родове, в които хората са измирали рано. В някои случаи е доказано, че къщата на съответния род е била върху разломна зона.

Въпреки че геопатогенните зони ни влияят отрицателно, това не е непреодолима беда. Съществуват неутрализатори за геопатогенни зони, които могат да ни помогнат да се справим с тях. Едните представляват пирамиди, обикновено дървени. За тях е важно точно къде и как са поставени. Добре е да се поставят от радиестезист и да не се разместват, за да имат ефект. 

Другите неутрализатори са като метални камбанки.

Съветът ми е, който реши да обърне внимание на този въпрос, да ангажира опитен радиестезист и да обезопаси след това дома си. А ако имате съмнения и положението ви е тежко, можете да опитате да преместите леглото си веднага. 

В случай че ви предстои ремонт или нанасяне в ново жилище, е препоръчително да извикате предварително радиестезист, за да прецените добре мястото на разполагане на леглата и другите мебели. В някои случаи може да се наложи изграждането на по-сериозна защита.

Неутрализатори могат да бъдат закупени без проблем от много места. След като напишете в интернет търсачка “неутрализатори за геопатогенни зони“, ще намерите различни варианти.

За по-любознателните има задълбочена литература по темата. Целта ми е да ви обърна внимание на въпроса, като всеки ще реши за себе си доколко сериозно да го вземе предвид.


Партньори